کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کره‌شمالی گردشگر خارجی می‌پذیرد | گردشگران روس اجازه ورود گرفتند

کره شمالی در طول شیوع کووید-۱۹ برخی از سخت‌ترین کنترل‌های مرزی را در جهان اعمال کرد و هنوز به طور کامل به روی خارجی‌ها باز نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 12
کد خبر: ۲۲۲۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رویترز نوشت: طبق پست مقامات استانی روسیه و یک راهنمای تور غربی، گروهی از روسیه اولین گردشگران شناخته شده‌ای هستند که از زمان شروع قرنطینه مرزی ضد بیماری همه گیر در اوایل سال ۲۰۲۰ اجازه ورود به کره شمالی را گرفتند. این سفر که توسط یک آژانس مستقر در ولادی وستوک تبلیغ شده است، زمانی ترتیب داده شد که فرماندار منطقه پریمورسکی در شرق روسیه، که هم مرز با کره شمالی است، در ماه دسامبر برای گفتگو از پیونگ یانگ بازدید کرد.

کره شمالی در طول شیوع کووید-۱۹ برخی از سخت‌ترین کنترل‌های مرزی را در جهان اعمال کرد و هنوز به طور کامل به روی خارجی‌ها باز نشده است.

طبق یک برنامه سفر آنلاین، این تور چهار روزه در ۹ فوریه آغاز می‌شود و شامل توقف‌هایی در پیونگ یانگ و یک پیست اسکی می‌شود. کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در ماه سپتامبر در شرق روسیه با یکدیگر دیدار کردند و در آنجا متعهد به تعمیق همکاری در عرصه‌های اقتصادی، سیاسی و نظامی علیرغم تحریم‌های بین المللی شدند.

گفتنی است گردشگری عمدتاً تحت تأثیر قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار نمی‌گیرد. این تحریم‌ها تجارت با کره شمالی را بر سر برنامه‌های تسلیحات هسته‌ای و موشک‌های بالستیک محدود می‌کند. / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر